Algemene voorwaarden

Welkom bij Reuvinger Quilt en Hobby – uw online winkel voor quilt stoffen en hobby materialen

Eenvoud & Duidelijkheid:
Wij verlenen onze online diensten onder de volgende voorwaarden. We streven ernaar de voorwaarden zo eenvoudig mogelijk te houden om zo misverstanden te voorkomen! Neemt u dan ook a.u.b. de moeite de voorwaarden aandachtig door te nemen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@quiltenhobby.nl.

Product omschrijvingen:
We proberen om onze producten zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Echter doordat de kleur instelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, de lichtval, het soort beeldscherm en capaciteiten van de (potentiële) koper kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen, wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Retouren op lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Bij twijfel email ons met uw vragen. Wij zullen onze uiterste best doen u zo snel mogelijk te antwoorden.


Prijzen:
Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW maar exclusief behandel- en verzendkosten.)

Bestellingen & Betalen:
Bestellingen worden altijd aangemaakt in onze webwinkel en worden volledig via de website en via email met u afgehandeld. Telefonisch bestellen is helaas nog niet mogelijk.
Zodra u de bevestigingsmail heeft ontvangen, kunt u het definitieve factuurbedrag overmaken per bank/giro onder vermelding van het ordernummer welke staat vermeld in uw bevestigings email.

U dient de betaling over te maken op:
bankrekening 259 8374 58
t.n.v. Reuvinger Quilt en Hobby
Naam van de bank: Knab.

IBAN: NL18KNAB0259837458

of kunt u op de “Betaal met paypal” knop bovenaan uw winkelmandje en betaal binnen enkele klikken met PayPal .

Zodra uw betaling door ons is ontvangen wordt de bestelling verstuurd.

Levering & Verzending:
Door het plaatsen van een bestelling verklaart de koper zich akkoord met deze verkoopvoorwaarden. Levering vindt altijd zo spoedig mogelijk plaats.
Verzending vindt plaats via TNT-Post.
Als artikelen een langere levertijd hebben dan voorzien dan zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Annuleren:
Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd (mits de artikelen nog niet zijn verzonden). Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen aan info@quiltenhobby.nl. Uw order annulering zal per e-mail bevestigd worden.

Afkoelingsperiode / herroepingsrecht:
U hebt het recht om een artikel binnen 14  werkdagen na de feitelijke levering, na overleg met ons, terug te sturen. Na ontvangst van de retour zending, zal het orderbedrag (minus de door ons gemaakte behandel- en verzendkosten) binnen 10 dagen teruggestort worden op de bank/girorekening van de klant. Het artikel moet ongeschonden zijn en de retour zending dient in dezelfde verpakking plaats te vinden als waarin deze geleverd is.
U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Ongefrankeerde rertour zendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd.
Let op: Artikelen die in de aanbieding zijn kunnen niet worden geruild. Na de periode van 7 dagen kan de aankoop niet meer ongedaan gemaakt worden.

Retourneren:
Niet goed? Geld terug. Voldoet een artikel niet aan de afgesproken order die u heeft geplaatst dan kunt u het binnen een week, na overleg met ons, terugsturen. Het artikel moet ongeschonden zijn en de retour zending dient in de originele verpakking. Bij retourneren van artikelen zijn de verzendkosten tevens voor uw rekening.

Aansprakelijkheid:
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u ons daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 werkdagen na verzending per email in kennis te stellen.

Privacy:
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Reuvinger Quilt en Hobby gebruikt voor onze eigen administratie en zullen nooit aan derden worden verstrekt, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.